Automate your Marketing
with Womplify




 
alumni alliance's FotoPage
zam, sarah, shira, liza, mun, farah, apit, man, usop cege, shah, wan, jat, alumni alliance, perwaja, uum, sintok, konvo
By: alumni alliance IAU

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Sunday, 18-Jan-2009 07:33 Email | Share | | Bookmark
UUM - Geng Janda-Janda Berhias.........Semoga Berjaya

Miss Both of U
Sarah n Liza
Sarah Mclaglan
View all 15 photos...
Ni semua geng2 janda berhias.............. memori masa study kat UUM - 2002-2005 masih segar dlm ingatan.. ada manis, pahit n masin......semua tu cukup mengajar kami erti sebuah perhubungan sebagai seorang kawan, kekasih n teman rapat... Aku berharap Sarah n Shira berjaya dlm bidang masing2. Aku sibuk sikit so x sempat la nak call hangpa dua org.. so kalo ada masa email atau ym la aku...bila la kita nak makan2 lagi mcm dulu.. makan ikan goreng, gulai keli n keli masak tempoyak (yg paling aku suka)....



Sunday, 18-Jan-2009 07:21 Email | Share | | Bookmark
Memory Lalu - Karaoke Hiburan Keluarga

Zul dgn gaya emboxxx
pet......pakat gelak
Kena tahan polis
View all 4 photos...
Aku dengan kawan2 menghiburkan diri di Hiburan Keluarga, Seberang Jaya. Semua pic ni dah lama ni baru ada kesempatan nak upload..


Sunday, 18-Jan-2009 06:51 Email | Share | | Bookmark
Sg Dua.............Balik Kerja

Tol Sg Dua
Tol Sg Dua
Tol Sg Dua
View all 6 photos...
Aku & Brong baru balik kerja. So masa tunggu Brong ni sampai kat tol ni. Aku ambil la beberapa gambar utk nak muatkan dlm blog n fotopages ni...


Sunday, 7-Dec-2008 07:15 Email | Share | | Bookmark
Pi Penang - Jalan-Jalan Makan Angin

Feri
Feri
Feri
View all 4 photos...
Pergi Penang....


Sunday, 7-Dec-2008 07:13 Email | Share | | Bookmark
Moto Honda Kapcai Bapak Punya........ Bawa Jalan2 Waktu Petang

Kapcai
Kapcai
Kapcai
bawa jalan2 waktu petang....... best jgk menikmati suasana sawah padi


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net